idioten

Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Tommy - 7 januari 2010 07:18

hej igen...


då har man hunnit slagit igång en tvätt,tagit några cigg =( (måste sluta med skiten snar) och klippt klona på alla små valpar lika bra att passa på när dom är trött.


tror det blir att åka på macken och köpa kaffe eller dra igång här hemma men tyvärr så köpte vi ett så jävla äkligt kaffe ska inte testa nya grejer blir bara skit endå? hmm eller ska man se om maggan är vaken och ta en kopp med han har för mig att han skulle vakna hyfsad tid skulle ju på begravning inte kul det men men livets gång vem vet imorgon kanske man är död, så ta dagen som den kommer och planera aldrig ditt liv för det kommer ändå inte bli som du tänkt dig... tror nog att ni haft fantasier hur ni ville att ni skulle ha det i framtiden kanske fet lägenhet i las vegas, men det inser du nu att det aldrig blir så.

nä nu ska jag kolla på lite guld på tradera och se om man kanske hittar något fynd man kan smälta ner så har ni ett örhänge eller nån gammalkedja hör av er så kanske jag köper det ska göra ett eget 140G halsband :)

Av Tommy - 7 januari 2010 06:12

då har man nyss vaknat kör ett sov skift med emma blev så sent så vi insåg att vi inte skulle kunna vakna imorgon  i tid när vi ska iväg till vetrinären med valparna så vi tar några timmars sömn var =)


ska bli så jävla skönt imorgon att några utav valparna åker iväg skulle vilja haft iväg alla på en gång men skulle inte varit så bra för kitty men jag tror att hon vill att dom ska iväg nu hon är verkligen spy less på dom.


var ju som sagt på toa en sväng nu kom ut i köket där står hektor och har magsjuka så det bara skriker om det har varit ut med han nu ska väl kolla runt lite på blocket och andra dyng sidor så man håller sig vaken.


förövrigt så ska vi sälja bilen imorgon och det känns skönt sammtidigt som det kommer bli drykt men kommer käna in massa pengar på att inte ha bil just nu,nästa bil blir en diesel har vi bestämt.


dom som ska ha valparna har jag öppnat dörrarna åt kl 12 så det kommer nog vara fullt ös idag känns det som och det kommer bli en seg dag men men.


ska förövrigt köpa en ny bäddadrass idag och öppna våra nya fina säng kläder och verkligen sommna super skönt  :) blir att åka till morsan och hämta ved oxå är su svin kallt ute och verkar ju ska sitta i sig.


nä nu ska jag göra annat än att sitta här och tom skriva hur jävla tråkigt jag ska ha idag

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards